Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Οι παρακάτω όροι χρήσης διέπουν την πρόσβαση σας και τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πλοήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συναινείτε στην αποδοχή και συμμόρφωση με αυτούς τους όρους. Αν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας μας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στην εταιρεία μας ή σε τρίτους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή, μετάδοση, δημοσίευση ή κάθε άλλη χρήση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική μας για την προστασία των δεδομένων σας βρίσκεται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Αναλύει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε.

Διαδικασία Αλλαγών

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις αυτές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη χρήση της ιστοσελίδας μας μετά την ενημέρωσή σας για τις αλλαγές αυτές, συναινείτε στις τροποποιήσεις αυτές.

Δικαιώματα Αποποίησης Ευθύνης

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” και “όπως είναι διαθέσιμη”. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή την πληρότητα του περιεχομένου μας, ούτε για οποιεσδήποτε ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info(a)gosafe.gr

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας!